timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaObrazovanje

Gates stipendija - Rok za prijave 7.12.2016.


gates-cambridgeOtvorene su prijave za Gates Cambridge stipendiju za studij na University of Cambridge za akademsku godinu 2017./2018.

Više...

 

Juvenes Translatores 2016 - natjecanje u prevođenju za srednjoškolce

juvenes translatoresNatjecanje je namijenjeno 17-godišnjacima/kinjama ('99. godište) diljem Europe, a želi im iz prve ruke pružiti iskustvo kako je to biti prevoditelj.

Više...

 

Mladi lingvisti napravili portal za učenje hrvatskog jezika

logo_large 1Skupina mladih lingvista s Filozofskog fakulteta u Zagrebu izradila je besplatan portal za e-učenje hrvatskog jezika u sklopu projekta HR4EU, financiranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. U sklopu projekta, osim što izrađuju tečaj za e-učenje hrvatskoga jezika, razvijaju i nove te nadograđuju postojeće računalne resurse za hrvatski jezik.

Više...

 

Prijavi se na trening seminar "Youth Can"

28112_sainsburys-walthamstow-launches-youth-can-initative

Želiš steći nove vještine ili usavršiti već postojeće? Mirovna grupa mladih Dunav poziva te na Leader trening seminar "Youth Can". Trening se održava od 10. do 18. svibnja 2016. godine u Vlasenici (Bosna i Hercegovina).

Više...

 

Central European University – Stipendije za diplomske i poslijediplomske programe

ceu-e

Central European University (CEU) je međunarodno priznato sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike. CEU se nalazi u samom srcu Europe, u Budimpešti, a svi studijski programi u potpunosti se odvijaju na engleskom jeziku.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek