timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaNatječaji

Natječaj u pisanju eseja

writing_competition_large_rectangle_hr2

Europska komisija objavila natječaj u pisanju eseja „Tako slične, tako različite, tako europske“ na teme iskustava u proširenoj Europskoj uniji te suočavanju Europske unije s izazovima budućnosti.

Više...

 

Europska komisija raspisala natječaj za stažiranje

europska_unijaEuropska komisija raspisala je jedan u nizu natječaja za stražiranje. Riječ je o stažiranju koje se obavlja 5 mjeseci. Svake godine mladima se nudi otprilike 1400 radnih mjesta na kojima mogu stažirati.

Više...

 

Fotografski natječaj Europskog parlamenta

20140109pht32219_original

Europski parlament poziva sve zainteresirane da se prijave na fotografski natječaj "Budi naš gostujući fotograf", a vezano za obilježavanje 2015. godine kao Europske godine razvoja. Do rujna 2015.godine svaki mjesec objavljivat će se razne teme vezane uz razvoj. Natjecatelji imaju zadatak poslati fotogafiju na temu koja je taj mjesec zadana.

Više...

 

Poziv na prijavu za dodjelu povelje za mobilnost u SOO

altObjavljen je prvi poziv za mobilnost u okviru strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kroz Erasmus+ program. Erasmus+ povelja za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju( eng: VET) ima za cilj potaknuti organizacije sa dokazanom kvalitetom u organiziranju mobilnosti učenika i osoblja u svrhu strukovnog obrazovanja i osposobljavanje da nastave razvijati svoje strategije europske internacionalizacije.

Više...

 

Natječaj za mlade medijske nade Europske unije

medijske nade

Europski parlament otvorio je natječaj za mlade medijske nade u koje spadaju studenti između 18 i 26 godina starosti, a temeljem kojeg će se odabrati studentice/studenti koji će izvještavati s 12 plenarnih sjednica Europskog parlamenta u Strasbourgu tijekom 2015. godine kao multimedijalne novinarke/ multimedijalni novinari.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek