timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaNatječaji

Adobe Youth Voices Awards 2015


srednjoskolci
Učenici diljem svijeta , od 13 do 19 godina , pozvani su da istražuju pitanja koja su važna za njih, te predstave moguća rješenja kroz foto eseje,
dokumentarne filmove i druge oblike vizualnog pripovijedanja.

Više...

 

Sudjeluj u foto natječaju

fotonatjeaj-eu

Svakog mjeseca do rujna 2015. godine, Parlament će objaviti neku temu povezanu s razvojem. Pošaljite svoju fotografiju inspiriranu temom tog mjeseca, uz prijavni obrazac i mogli biste biti pozvani u Strasbourg kako biste ondje napravili foto reportažu.

Više...

 

Stipendije zaklade "British Scholarship Trust"

stipendija

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i zaklada "British Scholarship Trust" pozivaju zainteresirane znanstvene novake i asistente s visokih učilišta i znanstvenoistraživačkih instituta u RH na podnošenje prijave za dodjelu stipendije.

Više...

 

Stipendije za magisterij u Francuskoj

stipendija

Paris-Saclay univerzitet nudi do 190 stipendija za magisterij za međunarodne studente. Stipendije su namijenjene za međunarodne studente mlađe od 30 godina.

Više...

 

Internacionalno video natjecanje pod nazivom Moj grad: Naša svjetska baština

1-_banner_owhc_2015_high_res

Imaš između 14 i 21 godina i voliš snimati video uratke ili bi samo volio osvojiti novčanu nagradu? Onda je ovo prava stvar za tebe, a imaš i vremena, do 17. srpnja 2015. godine.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek