timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaNatječaji

Natječaj u pisanju eseja

olovkaUNESCO i Goi mirovna zaklada raspisali su natječaj za mlade u kategoriji eseja na temu Izgradnje mira (Building Peace in our Hearts and Minds).

Više...

 

Nagradni natječaj za stripove i crteže

ravnopravnost_spolova

Pošaljite svoj crtež ili strip i pridružite se ženama UN-a u globalnoj borbi za prava žena i djevojčica. Prva tri autora osvojit će i novčanu nagradu te put u Bruxelles. Prikaži ravnopravnost spolova stripom ili crtežom!

Više...

 

Ljeto je pred tobom

Svake godine AEGEE, Europski Studentski Forum, organizira "Ljetne škole", koje se održavaju od strane većine članova AEGEE u cilju promicanja interkulturnog razumijevanja.

Više...

 

Poziv za Blog postove protiv rasizma i diskriminacije

U okviru predstojećeg Europskog akcijskog tjedna protiv rasizma i diskriminacije, Ne Govoru Mržnje Pokret pokrenuo je natječaj za blog postove "Nisam rasist, ali ...?"

Više...

 

Stipendije Slobodne Države Bavarske

altBavarski visokoškolski centar za srednju, istočnu i jugoistočnu Europu (BAYHOST) raspisao je natječaj za stipendije Slobodne Države Bavarske za ljetne tečajeve njemačkoga jezika u Bavarskoj 2015. godine.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek