timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaNatječaji

Svibanjska tema za goste fotografe: Mir i sigurnost


Priprema, pozor, ptičica! I ove godine Europski vas parlament poziva vas da sudjelujete u našem fotografskom natječaju, ovog puta inspiriranim Europskom godinom za razvoj.

Više...

 

Napravi kratki video i osvoji put u Strasbourg

medijske-nade-2 1U četvrtom krugu novinarskog natječaja za studente "Medijske nade" u organizaciji Ureda za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj potrebno je snimiti jednominutni video o proslavi Dana Europe 9. svibnja

Više...

 

Natječaj za inovativne projekte ''New Ways to Grow"

new ways to growOvogodišnji europski natječaj društvenih inovacija ''New Ways to Grow'' službeno je otvoren! 

Više...

 

Novčana pomoć organizacijama koje vode mladi

un-habitatOrganizacije koje vode mladi u zemljama u razvoju,a koje rade na razvoju i poboljšanju života mladih ljudi i njihovih zajednica, dočekali su svoju priliku! Odnedavno se pojavila nova prilika za financiranjenjihovih porjekata - UN-HABITAT Urban Youth Fund.

Više...

 

Natječaj za mlade filmaše

encountersDepicT! 2015 - Can you do it in 90 seconds? natječaj je i službeno otvoren. Mladi fimaši diljem svijeta pozivaju se da se prijave na natječaj te na taj način pokažu svoj talent tijekom Encounters festivala kratkog filma i animacije u Bristolu.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek