timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaNatječaji

Uključite se u natječaj "Prix de l'EYP"

Želite li pokazati svoj talent, te iskoristiti priliku za vrjednovanje svoga rada od strane međunarodnog stručnog žirija? Uključite se u natječaj European Youth Press's award - za najbolji novinarski rad o slobodi medija - do 16. kolovoza 2015..

Više...

 

Natječaj za područje medija

istrazivacko novinarstvo 2_4

Europska komisija raspisala je natječaj za nagradu Lorenzo Natali za područje medija za 2015. Moto ovogodišnje nagrade Lorenzo Natali za područje medija glasi: „Današnje priče mogu promijeniti naše sutra”.

Više...

 

Prijava za financiranje projekata

bez naslova

Fundacija European Youth Vijeća Europe poziva nevladine organizacije na prijavu za financiranje projekata. Fundaciju European Youth osnovalo je Vijeće Europe s ciljem poticanja suradnje između mladih Europe i financiranja projekata organizacija mladih koje se bave ljudskim pravima, promicanjem demokracije, tolerancije i solidarnosti.

Više...

 

Poziv studentima na natječaj UNIverzI-JA-DA

uni_ft-625x250

Imaš ideju? Studenti, osmislite mobilnu aplikaciju ili turistički promovirajte hrvatsku kulturu i sport. Najbolji projekti će biti nagrađeni i korišteni tijekom europskih sveučilišnih igara.

Više...

 

Sudjeluj u #MyWeek #BeActive foto-video natječaju i osvoji vrijedne nagrade

77005810_-_c_shutterstock.com_-_diego_cervoU okviru obilježavanja prvog Europskog tjedna sporta ( 7.-13. rujna 2015.) Europska komisija raspisala je foto-video natječaj. Riječ je o natječaju koji ti daje priliku da fotografijom ili videom pokažeš svijetu na koji način si aktvan. 

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek