timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaNatječaji

Prilika za stažiranje u Centru Sjever- Jug Vijeća Europe

cns_logoCentar Sjever-Jug Vijeća Europe (nalazi se u Lisabonu) nudi priliku za neplaćeno stažiranje dva puta godišnje u trajaju od tri do maksimalno pet mjeseci.

Više...

 

Studija o sustavima kvalitete rada mladih i okvirima Europske unije

eacea

EACEA (Education, Audiovisual and Culture Executive Agency) je otvorila natječaj s ciljem izrade studije temeljem koje će se ispitati sustav kvalitete rada mladih u državama članicama Europske unije te istražiti kako zajednički pokazatelji ili okviri mogu biti razvijeni.

Više...

 

Rezidencija za pisce i prevoditelje u Ljubljani

knjievnost

Društvo slovenskih pisaca poziva sve zainteresirane autore i prevoditelje da se prijave na umjetničku rezidenciju koja će se odvijati u vremenskom period od jednog do četiri tjedna u Ljubljani.

Više...

 

Natječaj za najbolju razglednicu

timetomove.2015

Ako imaš između 13 i 30 godina, kreiraj razglednicu i prijavi se na natječaj do 4. listopada na kojem možeš osvojiti 22-dnevnu InterRail kartu.

Više...

 

Fotografski natječaj "Picture2050 - Živjeti dobro u granicama našeg planeta "

Europska agencija za okoliš (EEA) pokrenula je fotografski natječaj 'Picture2050 - Živjeti dobro u granicama našeg planeta ", pozivajući sudionike da podijele svoje stavove i primjedbe o Europskom okolišu.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek