timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaNatječaji

Natječaj za studente za tromjesečno stažiranje u Bruxellesu u 2016. godini

new_main_dsp

Republika Hrvatska sudjeluje u Strategiji EU za dunavsku regiju i sukladno tome je objavljen natječaj namijenjen studentima za tromjesečno stažiranje u uredu Dunavske kontaktne točke u Bruxellesu u 2016. godini.

Više...

 

National Geographic foto natječaj 2015.

slonSvake godine fotografi iz cijelog svijeta dijele fotografije koje nas vode na druga mjesta. Poveži se s nama emocionalno ili nas aktiviraj. Službene kategorije ove godine su:ljudi,mjesta, priroda.

Više...

 

Natječaj za školske stipendije 2016./17.

stipendija

Forum za slobodu odgoja i The Headmasters` and Headmistresses` Conference raspisuju Natječaj za izbor stipendista u školskoj godini 2016./17.

Više...

 

Prijavi projekt na Nagradu za mlade Karlo Veliki 2016

en-eu-charlemagneyouthprize

Od 15. listopada otvorene su prijave za 9. Nagradu za mlade Karlo Veliki. Osim priznanja, medijske promocije i posjete Europskom parlamentu, dobitnici osvajaju i novčanu nagradu kako bi daljnje mogli razvijati svoje inicijative.

Više...

 

Natječaj: "Budi naš gostujući fotograf"

20140109pht32219_originalPosljednja tema natječaja Europskog parlamenta: „Budi naš gostujući fotograf!“ je „Demografija i migracija“

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek