timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaNatječaji

Kako EU može mlade potaknuti na poduzetništvo?

having-and-ide

Napiši esej naslova "Što sve Europska unija može učiniti da potakne mlade na poduzetništvo?" i osvoji putovanje u Bratislavu. Natječaj je otvoren do početka rujna, a sudjelovati mogu mladi u dobi od 16 do 25 godina.

Više...

 

Nagrada: 25.000 eura!

eurodesk_logo

Prijavite se sada za Evens Prize for Media Education („Kritički stav prema medijima"). Peti po redu Evens Prize for Media Education nagraditi će projekt koji pomaže mladim ljudima, od 12 do 18 godina, u razvijanju kritičkog stava prema medijima.

Više...

 

Stažiranje u Europskoj agenciji za sigurnost hrane

efsa

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) pokrenula je natječaj za stažiranje koja omogućuje polaznicima da iskoriste praktično znanje koje su stekli tijekom studija ili profesionalne karijere u području znanosti, komunikacije i administracije.

Više...

 

Prijavi se na natjecanje #EUinmyregion

articleEU svake godine ulaže u tisuće regionalnih projekata: zasigurno i u neki u tvojoj blizini! Uslikaj dobru fotografiju projekta i možda osvojiš besplatno putovanje u Bruxelles i sudjelovanje u radionici fotografije.

Više...

 

Stažiranje u Europskom revizorskom sudu-natječaj

europski sud Svake godine Europski revizorski sud organizira stažiranje koje može trajati 3, 4 ili maksimalno 5 mjeseci. Sljedeći rok za prijavu za stažiranje, koje počinje u veljači 2017., je 31. listopada 2016.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek