timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaZanimljivosti

Jesi li za igru?

Jesi li za igru?

Pomogni Alexu da pronađe projekt u inozemstvu i osvoji iPad mini!

Ako imaš najmanje 13, a najviše 30 godina sudjeluj u igri koju organizira Eurodesk i pomogni zbunjenom 21-godišnjaku Alexu koji ne zna kamo dalje i koji projekt da izabere.

Više...

 

Prijavi se za volontiranje!

header-logo-big-eusa

Gradovi Zagreb i Rijeka u srpnju 2016. godine biti će domaćini najveće i najmasovnije europske sportske manifestacije, Europskih sveučilišnih igara. Igre će se održati u razdoblju od 12. do 25. srpnja 2016. godine, a predviđeno je sudjelovanje preko 5000 studenata sa 300 sveučilišta iz 40 europskih zemalja.

Više...

 

Što trebate znati dok putujete

Svi vole putovati, međutim, što ako nešto pođe po krivu te trebate hitnu pomoć, vaš let je otkazan ili izgubite putovnicu?

Više...

 

Poziv na info dan o programu ERASMUS+ sport

erasmussport

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Hrvatski olimpijski odbor pozivaju predstavnike neprofitnih sportskih udruga, jedinica lokalne i područne samouprave, neprofitnih javnih ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, razvojnih agencija i lokalnih akcijskih grupa na info dan o programu Erasmus+ Sport koji će se održati 15. prosinca 2015. u Zagrebu (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38) s početkom u 9 sati.

Više...

 

Srijem i Slavonija kao netradicionalno turističko odredište za mlade

eden

U ovogodišnjem izboru za Europsku destinaciju izvrsnosti na temu Turizam i Gastronomija, destinacija Srijem i Slavonija među pet finalista. 

Destinacija objedinjuje gradove Vukovar, Vinkovce i Ilok, te općine Bošnjaci, Tordinci i Nijemci.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek