timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaHrvatska i EU

Regionalni Info centar za mlade Osijek u Iloku

Bili smo u Iloku! Volim se gibat, gibat...

PRONI/Regionalni info-centar za mlade Osijek, u suradnji s udrugom CUCCIUM iz Iloka, u subotu 15.10.2016. s početkom u 11 sati, u prostoru Kurije Brnjaković (Trg Sv. Ivana Kapistrana 5) održao interaktivnu prezentaciju pod nazivom „Eurodesk pošta“.

Više...

 

VoyagErasmus-sve informacije o Erasmusu na jednom mjestu

14199568_764806246994311_8625322788487342560_n

Erasmus iskustvo je više od studiranja ili putovanja u inozemstvu. Mnogi mladi imaju želju otputovati,ali nemaju dovoljno hrabrosti ili dovoljno informacija.

Upravo iz tog razloga, predstavljamo ti jedan od najboljih domaćih webova o #Erasmus+ mogućnostima za putovanje i učenje.

Više...

 

Poziv na seminare u povodu natječaja za program Erasmus+ za 2016.

agencija za mobilnost

Erasmus+ najveći je program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje od 2014. do 2020. godine. Navedenim je programom za cijelu Europu u 2016. predviđen proračun viši od 1,8 milijardi eura, od čega je za Republiku Hrvatsku planirano više od 15 milijuna eura.

Više...

 

Doznaj (na vrijeme) sve o mobilnosti

doznaj na vrijemeMobilnost mora predstavljati priliku, a ne potrebu, dodanu vrijednost, a ne rizik, za što su ključni preduvjeti dobra informiranost i kvalitetna priprema. Dođite i na jednom mjestu doznajte relevantne informacije i savjete o formalnim i praktičnim preduvjetima mobilnosti na europskoj razini.

Više...

 

Informacije i savjeti za život u EU na portalu Vaša Europa

your_europe

Putujete, školujete se, tražite posao, kupujete preko interneta...? Informacije o pravima građana ‪#‎EU‬ vezanima uz ova i mnoga druga područja potražite na portalu Vaša Europa.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek