timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaAktivno sudjelovanje

Istraži rodnu ravnopravnost

yee

Youth and Environment Europe poziva te na studijsko istraživanje “Exploring gender equality in environmental projects” koje će se održati od 5. do 12. ožujka 2017. godine u Strasbourg-u.

Više...

 

Pridruži se Europskim snagama solidarnosti

eu snage solidarnosti

Europske snage solidarnosti nova su inicijativa Europske unije kojom se stvaraju mogućnosti za mlade da volontiraju ili rade na projektima u svojim zemljama ili u inozemstvu koji su od koristi zajednicama i ljudima diljem Europe.

Više...

 

MEekend - Mov'in Europe Weekend

meweekend

Erasmus Student Network Zagreb u suradnji s Erasmus Student Networkom Split i Syncro-Synergy Croatia organizira dvodnevne interaktivne radionice i predavanja na temu različitih mogućnosti za mobilnost mladih.

Više...

 

Volontiraj u Italiji (EVS)

legambiente

Zanima te ekologija i rad s mladima, a nije ti problem provesti godinu dana u rezervatu prirode u talijanskoj regiji Toscani, ovo je projekt za tebe!

Više...

 

EU PITA - da se podsjetimo

Tijekom lipnja i početkom srpnja 2016. godine, održane su lokalne konzultacije u sklopu 5. ciklusa strukturiranog dijaloga, u Vinkovcima, Virovitici, Slavonskom Brodu i Osijeku te regionalna konzultacija u Osijeku.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek