timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaPoljoprivreda

Svi uzgajivači lako pokvarljivog voća i povrća mogu tražiti pomoć

povrce

Europska komisija pokreće hitne mjere ZPP-a kojima će se smanjiti ukupna opskrba europskog tržišta određenim voćem i povrćem čim cjenovni pritisak u nadolazećim mjesecima postane prevelik.

Više...

 

EK od država članica traži povrat nepravilno potrošenih sredstava za poljoprivredu

poljoprivreda

Dodaju da će financijski učinak današnje odluke, budući da je od država članica već naplaćen dio tih sredstava, biti približno 315 milijuna eura.

Više...

 

Hrvatski Farmeron na popisu najboljih europskih startup kompanija

farmeron

U želji da globalnu publiku upozna sa što više europskih IT kompanija, novi startup blog Tech.eu  objavio je popis s više od 120 najboljih europskih IT kompanija.

Više...

 

Lista prehrambenih proizvoda s najvećim rizikom prijevare

coffee

Zastupnica Biljana Borzan kazala je tijekom rasprave na plenarnoj sjednici EP kako u definiciju prijevare s hranom obavezno moraju ući slučajevi u kojima je kvaliteta istih proizvoda različita u novim i starim članicama EU.

Više...

 

Sud EU zabranio krumpir kemijske kompanije BASF

krompir

Protiv genetički modificiranog krumpira digli su se poljoprivrednici, potrošači, zaštitari okoliša u mnogim zemljama Unije. Sud Europske unije poništio je odluku Europske komisije kojom je 2010. dopušten uzgoj i prodaja genetički modificiranog krumpira njemačke kemijske kompanije BASF.

Više...

 
Više članaka...

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek