timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaIstraži rodnu ravnopravnost

yee

Youth and Environment Europe poziva te na studijsko istraživanje “Exploring gender equality in environmental projects” koje će se održati od 5. do 12. ožujka 2017. godine u Strasbourg-u.

Za Youth and Environment Europe ovaj projekt početna je točka za uključivanje rodne perspektive u sve svoje buduće projekte. Njime žele istražiti teme o rodnoj ravnopravnoti i rodnoj perspektivi u ekološkim projektima za mlade i načine kako ovu temu primijeniti u radu organizacija mladih koje se temelje na zaštiti okoliša.

DATUMI

Istraživanje će se održati od 5. do 12. ožujka 2017. godine u Europskom centru za mlade koji je smješten u Strasbourg-u (Francuska). Rok za prijavu je 19. prosinac 2016.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu mladi iz zemalja članica Vijeća Europe od 18 do 30 godina. Neki od uvjeta za sudjelovanje su dobro poznavanje engleskog jezika, aktivna uključenost u rad organizacije koja se bavi temama iz okoliša te iskustvo rada u lokalnoj zajednici, organiziranje i sudjelovanje u projektima...

Više detalja o uvjetima i načinu prijave saznaj OVDJE.

Izvor: mladiinfo.eu

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek