timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaYO!FEST 2017 – EMERGING BANDS CONTEST

logo-yofest-generation-maastricht-578x280

Imaš bend i želiš nastupati pred tisućama mladih Europljana?! Tvoja želja bi se mogla ostvariti na osmom izdanju YO!FEST-a 2017. koje će se održati u veljači 2017. godine u Maastricht-u.

YO!Fest (Youth Opinion Festival) je godišnji festival mladih u organizaciji Europskog foruma mladih koji kombinira političke rasprave, tematske radionice, edukativne aktivnosti, glazbu uživo i umjetničke performanse.

YO!Fest održat će se u Maastricht-u 7. veljače 2017. godine. Osmo izdanje Festivala bit će u znaku 25. godišnjice Maastrichtskog ugovora kojim je i uspostavljena Europska unija.

EMERGING BANDS CONTEST je natjecanje mladih europskih bendova kojim se najboljim bendovima želi pružiti prilika nastupanja na najvećem europskom političkom događaju za mlade. Svi demo bendovi su pozvani da se prijave i time dobiju priliku nastupanja na YO!Fest 2017.

Prijaviti se mogu bendovi s najviše šest članova kojima prosjek godina ne smije prelaziti 26 godina (i niti jedan član benda ne smije imati više od 30 godina). A pobjednicima će biti plaćeni troškovi puta (za i iz Maastricht-a) te troškovi gradskog transporta, hrane i smještaja.

Za natjecanje se prijavi se na službenoj stranici YO!FEST 2017 – EMERGING BAND CONTEST.

Izvor: yofestebc.eu

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek