timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaOtvoren je poziv za treću RE-ACT radionicu

uk1nsxj39fhijpm83srd5xht5s0 1

Najmanje sedam kreativnih timova sastavljenih od scenarista ili redatelja i producenta iz Hrvatske, pokrajine Furlanije-Julijske krajine (Italija) i Slovenije imat će jedinstvenu priliku razvijati svoje projekte u ranoj fazi razvoja.

Prijaviti se mogu dugometražni igrani i dokumentarni projekti u razvoju, a prednost imaju oni koji tematski povezuju tri područja partnerskih zamalja/regija, Hrvatske, Furlanije-Julijske krajine i Slovenije.

Po prvi puta, zahvaljujući partnerstvu s novim programom TorinoFilmLaba SeriesLab, prijaviti se mogu i TV serije, od kojih će se za sudjelovanje na radionici izabrati najmanje jedan projekt.

Rok za prijavu je 15. prosinac 2016. Radionica će se održati u ožujku 2017 u Italiji u pokrajini Furlanija-Julijska krajina.

Uvjete za prijavu na radionicu pogledaj OVDJE, a za sva pitanja kontaktirajte ih putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Izvor: havc.hr

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek