timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaPrijavi se na natjecanje #EUinmyregion

articleEU svake godine ulaže u tisuće regionalnih projekata: zasigurno i u neki u tvojoj blizini! Uslikaj dobru fotografiju projekta i možda osvojiš besplatno putovanje u Bruxelles i sudjelovanje u radionici fotografije.

EU-ovim regionalnim sredstvima mogu se financirati različiti projekti, od programa za jačanje malih i srednjih poduzeća do unapređivanja javnog prijevoza ili povećanja količine ekološki prihvatljivijih izvora energije. Istraži projekte i pronađi jedan u blizini mjesta gdje živiš.

Sve što moraš učiniti jest upotrijebiti namjensku APLIKACIJU na Facebook stranici Europske komisije da biste podijelio/la što europsko djelovanje u tvojoj regiji znači za tebe. Učitaj svoje fotografije projekta koji financira EU tako da se vidi zastava EU-a i informacije o financiranju. To se obično nalazi na obližnjoj ploči ili plaketi.

Natjecanje završava 28. kolovoza u ponoć (srednjoeuropsko vrijeme), a pobjednik/ca će se objaviti 16. rujna. Putovanje u Bruxelles traje od 10. do 13. listopada te su plaćeni troškovi putovanja i smještaja u hotelu.

Pokaži što podrška EU-a znači za tvoju zajednicu i šalji fotografije! Fotografije prethodnih pobjednika bit će objavljene na Instagramu kako bi te inspirirale i kako bi se općenito promicali projekti koje financira EU.

Izvor: ec.europa.eu

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek