timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaEuropski tjedan programiranja

europski_tjedan_programiranja

Nauči sve o programiranju i stekni sve potrebne vještine u tom području. Treće izdanje Europskog tjedna informiranja odvijat će se od 10. do 18. listopada 2015. godine.

Više...

 

Volontirajte na Europskim igrama mladih sportaša s invaliditetom

Hrvatski paraolimpijski odbor u Varaždinu organiziraEuropske igre mladih sportaša s invaliditetom koje će se održati od 16 do 19. srpnja u plivanju, stolnom tenisu, boćanju i atletici.Pozivaju volontere da im se pridruže u što većem broju.

Više...

 

Drop’pin nudi informacije o mogućnostima za veću zapošljivost mladih u Europi

maxresdefaultEuropska komisija pokrenula je Drop’pin - portal namijenjen mladima sa informacijama o mogućnostima naukovanja, stažiranja, obuke, mentoriranja, e-učenja i ostalim mogućnostima za veću zapošljivost mladih u Europi. 

Više...

 

Eur@dioNantes traži stažista!

euradionantes_8Tražiš praksu u području novih europskih medija? Želiš li da te podučavaju francuski profesionalci, u europskom okruženju?

Više...

 

Papergirlworld i u Osijeku

papergirl

Ako ste nekad nešto nacrtali, a niste znali šta sa tim umjetničkim djelom da uradite, papergirl je pravi projekat za vas.

Više...

 

Kraj bahatoj potrošnji plastičnih vrećica

http://www.h-alter.org/img/repository/2015/04/thumb_large/plasticne_vrecic_romeo_ibrisevic.jpg
Što može bolje simbolizirati način života industrijske civilizacije od plastičnih vrećica? Trošimo ih nemilice, u prosjeku na razini EU oko 200 godišnje, ponašamo se prema njima kao da dolaze niotkud i odlaze u prah, iako u stvarnosti predstavljaju značajan ekološki problem.

Više...

 

Sudjeluj u #MyWeek #BeActive foto-video natječaju i osvoji vrijedne nagrade

77005810_-_c_shutterstock.com_-_diego_cervoU okviru obilježavanja prvog Europskog tjedna sporta ( 7.-13. rujna 2015.) Europska komisija raspisala je foto-video natječaj. Riječ je o natječaju koji ti daje priliku da fotografijom ili videom pokažeš svijetu na koji način si aktvan. 

Više...

 

Njemačka ukida radne dozvole za Hrvate

workersNjemačka od 1. srpnja ukida sva ograničenja pristupu njemačkom tržištu rada za hrvatske državljane, a hrvatske tvrtke mogu isto tako bez ograničenja slati svoje radnike na rad u Njemačku, priopćila je njemačka vlada nakon svoje redovite sjednice u srijedu.

Više...

 

Srijem i Slavonija kao netradicionalno turističko odredište za mlade

eden

U ovogodišnjem izboru za Europsku destinaciju izvrsnosti na temu Turizam i Gastronomija, destinacija Srijem i Slavonija među pet finalista. 

Destinacija objedinjuje gradove Vukovar, Vinkovce i Ilok, te općine Bošnjaci, Tordinci i Nijemci.

Više...

 

Eduroam: besplatan internetu u Hrvatskoj, ali i 72 druge svjetske zemlje

Znaš li da kao student imaš besplatan bežični pristup internetu na 284 lokacije diljem Hrvatske, ali i 10 000 lokacija diljem svijeta?

Više...

 

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek

Joomla extensions by Siteground Hosting