timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaKonzularna zaštita građana Europske unije u inozemstvu

Ako živite ili putujete izvan EU-a, ponekad vam može zatrebati pomoć veleposlanstva ili konzulata. No što ako Hrvatska nema diplomatsko ili konzularno predstavništvo u zemlji u kojoj se nalazite?

Više...

 

Otvorene prijave za stažiranje u Europskoj komisiji

Prijave za stažiranje u Europskoj komisiji, u trajanju od ožujka do srpnja 2016., otvorene su do 31. kolovoza 2015.

Više...

 

Što trebate znati dok putujete

Svi vole putovati, međutim, što ako nešto pođe po krivu te trebate hitnu pomoć, vaš let je otkazan ili izgubite putovnicu?

Više...

 

Besplatno putovanje u Češku

61290744b0

Udruga ZUM, kao partner na međunarodnom projektu "Erasmus+" omogućava pravu ljetnu avanturu u Češkoj za šest mladih osoba. Riječ je o razmjeni mladih "Experience the Medieaval" koja će se održati od 15. do 22. kolovoza u zamku Helfenburk.

Više...

 

Poziv studentima na natječaj UNIverzI-JA-DA

uni_ft-625x250

Imaš ideju? Studenti, osmislite mobilnu aplikaciju ili turistički promovirajte hrvatsku kulturu i sport. Najbolji projekti će biti nagrađeni i korišteni tijekom europskih sveučilišnih igara.

Više...

 

Fotografski natječaj "Picture2050 - Živjeti dobro u granicama našeg planeta "

Europska agencija za okoliš (EEA) pokrenula je fotografski natječaj 'Picture2050 - Živjeti dobro u granicama našeg planeta ", pozivajući sudionike da podijele svoje stavove i primjedbe o Europskom okolišu.

Više...

 

Uključite se u natječaj "Prix de l'EYP"

Želite li pokazati svoj talent, te iskoristiti priliku za vrjednovanje svoga rada od strane međunarodnog stručnog žirija? Uključite se u natječaj European Youth Press's award - za najbolji novinarski rad o slobodi medija - do 16. kolovoza 2015..

Više...

 

Postani gost fotograf Europskog Parlamenta

guestphotographer_17
Europski parlament poziva sve talentirane stanovnike Europske Unije, starije od 18 godina, da se pridruže foto natječaju, koji svaki mjesec ima drugačiju foto temu, a traje do rujna 2015. Tema ovoga mjeseca je "Djeca i mladi".

Više...

 

Natječaj za područje medija

istrazivacko novinarstvo 2_4

Europska komisija raspisala je natječaj za nagradu Lorenzo Natali za područje medija za 2015. Moto ovogodišnje nagrade Lorenzo Natali za područje medija glasi: „Današnje priče mogu promijeniti naše sutra”.

Više...

 

Prijava za financiranje projekata

bez naslova

Fundacija European Youth Vijeća Europe poziva nevladine organizacije na prijavu za financiranje projekata. Fundaciju European Youth osnovalo je Vijeće Europe s ciljem poticanja suradnje između mladih Europe i financiranja projekata organizacija mladih koje se bave ljudskim pravima, promicanjem demokracije, tolerancije i solidarnosti.

Više...

 

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek

Joomla extensions by Siteground Hosting