timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaNatječaj: "Budi naš gostujući fotograf"

20140109pht32219_originalPosljednja tema natječaja Europskog parlamenta: „Budi naš gostujući fotograf!“ je „Demografija i migracija“

Više...

 

Besplatni on-line tečaj Odbora regija EU “Regije, institucije EU i stvaranje politika”

politika eu

Ukoliko ste zainteresirani za besplatan on-line tečaj o Europi pod nazivom “Regije, institucije EU i stvaranje politike” možete se prijaviti putem europske platforme za učenje.

Više...

 

Natjecanje za mlade prevoditelje

register_now_hrNatjecanje u prevođenju Juvenes Translatores održava se jednom godišnje i u njemu sudjeluju 17-godišnji učenici.

Više...

 

Natječaj za najbolju razglednicu

timetomove.2015

Ako imaš između 13 i 30 godina, kreiraj razglednicu i prijavi se na natječaj do 4. listopada na kojem možeš osvojiti 22-dnevnu InterRail kartu.

Više...

 

Studiraj u Bavarskoj

bayhost-stipendija-bavarija

Das Bayerische Hochschulzentrum für Mittel-, Ost- und Südosteuropa (BAYHOST) raspisao je natječaj za dodjelu stipendija za postdiplomski ili doktorski studij na bavarskim sveučilištima za akademsku godinu 2016/2017.

Više...

 

Profesionalna kartica: Lakše do posla u Europskoj uniji

eu_karticaEuropska profesionalna kartica zove se novina koja bi trebala omogućiti veću mobilnost radne snage unutar EU-a. Trebala bi profunkcionirati od 18. siječnja 2016. za početak samo za pet profesija.

Više...

 

Prilika za stažiranje u Centru Sjever- Jug Vijeća Europe

cns_logoCentar Sjever-Jug Vijeća Europe (nalazi se u Lisabonu) nudi priliku za neplaćeno stažiranje dva puta godišnje u trajaju od tri do maksimalno pet mjeseci.

Više...

 

Studija o sustavima kvalitete rada mladih i okvirima Europske unije

eacea

EACEA (Education, Audiovisual and Culture Executive Agency) je otvorila natječaj s ciljem izrade studije temeljem koje će se ispitati sustav kvalitete rada mladih u državama članicama Europske unije te istražiti kako zajednički pokazatelji ili okviri mogu biti razvijeni.

Više...

 

Rezidencija za pisce i prevoditelje u Ljubljani

knjievnost

Društvo slovenskih pisaca poziva sve zainteresirane autore i prevoditelje da se prijave na umjetničku rezidenciju koja će se odvijati u vremenskom period od jednog do četiri tjedna u Ljubljani.

Više...

 

Sudjeluj u razmjeni mladih u Češkoj


Na jednom mjestu, točnije u Pragu, naći će se tridesetak mladih osoba iz Bosne i Hercegovine, Češke, Hrvatske i Srbije kako bi se bavili aktualnim europskim temama, kao što je ulazak bivših jugoslavenskih država u Europsku uniju i njihova suradnja.

Više...

 

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek

Joomla extensions by Siteground Hosting