timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaŽeliš živjeti i raditi u nekoj od zemalja Europskog gospodarskog prostora i Švicarske?

ad14e3f1ea53ec7346e0758c14413a30_L

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju građanima Republike Hrvatske, osim slobode kretanje robe, kapitala i usluga, omogućeno je i slobodno kretanje osoba (pravo boravka, školovanja i rada) Europskim gospodarskim prostorom i Švicarskom.

Više...

 

Otvorene prijave za podnošenje prijedloga iz programa Erasmus+ 2016.

eramusProgramom Erasmus+ obuhvaćeno je razdoblje 2014. - 2020. Poziv za podnošenje prijedloga temelji se na Uredbi (EU) br. 1288/2013 Europskog parlamenta i Vijeća o uspostavi programa "Erasmus+": programa Unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport, kao i na godišnjim programima rada Erasmusa+ za 2015. i 2016.

Više...

 

Informacije i savjeti za život u EU na portalu Vaša Europa

your_europe

Putujete, školujete se, tražite posao, kupujete preko interneta...? Informacije o pravima građana ‪#‎EU‬ vezanima uz ova i mnoga druga područja potražite na portalu Vaša Europa.

Više...

 

Prijavi projekt na Nagradu za mlade Karlo Veliki 2016

en-eu-charlemagneyouthprize

Od 15. listopada otvorene su prijave za 9. Nagradu za mlade Karlo Veliki. Osim priznanja, medijske promocije i posjete Europskom parlamentu, dobitnici osvajaju i novčanu nagradu kako bi daljnje mogli razvijati svoje inicijative.

Više...

 

Poziv na sudjelovanje u projektu "Akademija regionalnog razvoja i fondova EU"

eukapa

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije nastavlja s projektom "Akademija regionalnog razvoja i fondova Europske unije", čija svrha je podizanje svijestii znanja o EU fondovima unutar studentske populacije.

Više...

 

Foto i video natječaj za mlade

man-597178_640Voliš li biti na praksi? Objavi svoju fotografiju ili kratki video na radnom mjestu na Facebooku, Twitteru ili Instagramu s porukom 'I'm taking part in the #lovemyapprenticeship contest".

Više...

 

National Geographic foto natječaj 2015.

slonSvake godine fotografi iz cijelog svijeta dijele fotografije koje nas vode na druga mjesta. Poveži se s nama emocionalno ili nas aktiviraj. Službene kategorije ove godine su:ljudi,mjesta, priroda.

Više...

 

Poziv na radionicu

imagesCANK80HT

U sklopu Potprograma V "Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova EU" financiranog od stane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. organizira radionicu pod nazivom „Programi Europske unije“.

Više...

 

Natječaj za školske stipendije 2016./17.

stipendija

Forum za slobodu odgoja i The Headmasters` and Headmistresses` Conference raspisuju Natječaj za izbor stipendista u školskoj godini 2016./17.

Više...

 

Konferencija EU pita: Mladi na tržištu rada - Što smo napravili?

eu_pita_logo_plavi

Pozivaju se mladi da sudjeluju na konferenciji, podijele svoje mišljenje o temi mladi na tržištu rada s donositeljima odluka i doprinesu smanjenju nezaposlenosti mladih.

Više...

 

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek

Joomla extensions by Siteground Hosting