timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaNatječaj Europske komisije za pripravnike

eukomisijaEuropska komisija je raspisala natječaj za pripravništvo u trajanju od listopada 2016. do veljače 2017. godine.

Više...

 

Prijava za sudjelovanje na tematskom seminaru u Essenu

agencija za mobilnost

Agencija za mobilnost i programe EU Vas poziva na prijavu za sudjelovanje na tematskom seminaru pod nazivom „Education, Participation, Integration – Erasmus+ for Refugees“, koji će se održati u Essenu, Njemačkoj u razdoblju od 19.-20.04.2016. god

Više...

 

Vođa sutrašnjice – natječaj za esej

leader_of_tomorow

Za: sve studente upisane na diplomski ili postdiplomski studj bilo kojeg smijera na nekom sveučilištu
Nagrada: 20 000 švicarskih franaka – dijeli se između troje pobjednika te „St. Gallen Wings of Excellence Award“

Više...

 

Nezaposlenost među mladima ima raznolike uzroke

eu_mladi

Uzroci nezaposlenosti među mladima u Europi razlikuju se od zemlje do zemlje zbog razlika u njihovim tržištima rada.

Više...

 

Natječaj za studente za tromjesečno stažiranje u Bruxellesu u 2016. godini

new_main_dsp

Republika Hrvatska sudjeluje u Strategiji EU za dunavsku regiju i sukladno tome je objavljen natječaj namijenjen studentima za tromjesečno stažiranje u uredu Dunavske kontaktne točke u Bruxellesu u 2016. godini.

Više...

 

Central European University – Stipendije za diplomske i poslijediplomske programe

ceu-e

Central European University (CEU) je međunarodno priznato sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike. CEU se nalazi u samom srcu Europe, u Budimpešti, a svi studijski programi u potpunosti se odvijaju na engleskom jeziku.

Više...

 

Prevodi u Luksemburgu

luksemburg

Europski parlament nudi vam mogućnost prevoditeljskog pripravništva u Luksemburgu te pruža priliku i za učenje o tome što je Europski parlament i čime se sve bavi.

Više...

 

EURODESK - natječaj za web editora

eurodesk_l

EBL je objavio natječaj za 6-mjesečnu poziciju web editora.

Više...

 

Poziv na seminare u povodu natječaja za program Erasmus+ za 2016.

agencija za mobilnost

Erasmus+ najveći je program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje od 2014. do 2020. godine. Navedenim je programom za cijelu Europu u 2016. predviđen proračun viši od 1,8 milijardi eura, od čega je za Republiku Hrvatsku planirano više od 15 milijuna eura.

Više...

 

Poziv na info dan o programu ERASMUS+ sport

erasmussport

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Hrvatski olimpijski odbor pozivaju predstavnike neprofitnih sportskih udruga, jedinica lokalne i područne samouprave, neprofitnih javnih ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, razvojnih agencija i lokalnih akcijskih grupa na info dan o programu Erasmus+ Sport koji će se održati 15. prosinca 2015. u Zagrebu (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38) s početkom u 9 sati.

Više...

 

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek

Joomla extensions by Siteground Hosting