timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaŽeliš se gibat?

stickers_hr_web_and_print_at_home_verison-01PRONI Centar za socijalno podučavanje uključio se u TIME TO MOVE kampanju nizom aktivnosti:

Više...

 

VoyagErasmus-sve informacije o Erasmusu na jednom mjestu

14199568_764806246994311_8625322788487342560_n

Erasmus iskustvo je više od studiranja ili putovanja u inozemstvu. Mnogi mladi imaju želju otputovati,ali nemaju dovoljno hrabrosti ili dovoljno informacija.

Upravo iz tog razloga, predstavljamo ti jedan od najboljih domaćih webova o #Erasmus+ mogućnostima za putovanje i učenje.

Više...

 

Stažiranje u Europskom parlamentu mladih u Berlinu

71_marko-kazic_web-1024x464

Otvoren je natječaj za tromjesečne pozicije tijekom cijele akademske godine za studente koji žele steći iskustvo u upravljanju međunarodnom nevladinom organizacijom.

Više...

 

Kako EU može mlade potaknuti na poduzetništvo?

having-and-ide

Napiši esej naslova "Što sve Europska unija može učiniti da potakne mlade na poduzetništvo?" i osvoji putovanje u Bratislavu. Natječaj je otvoren do početka rujna, a sudjelovati mogu mladi u dobi od 16 do 25 godina.

Više...

 

Prijavi se na natjecanje #EUinmyregion

articleEU svake godine ulaže u tisuće regionalnih projekata: zasigurno i u neki u tvojoj blizini! Uslikaj dobru fotografiju projekta i možda osvojiš besplatno putovanje u Bruxelles i sudjelovanje u radionici fotografije.

Više...

 

Time to Move - mjesec posvećen mobilnosti mladih

postcard_hr_web_and_print_at_home_version

Velika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

Više...

 

Snimi video o svom putovanju i osvoji bogatu nagradu

2016-contest-poster

International Student ponovno organizira Travel Video Contest – za mlade kreativce koji su upisali ili planiraju upisati studij u inozemstvu!

Više...

 

Otvorene prijave za plaćeno stažiranje u institucijama EU

eu-parlament4Otvorene su prijave za stažiranje na više mjesta u Europskom parlamentu, Europskoj komisiji, Vijeću Europske unije, Europskom ombudsmanu, Europskoj središnjoj banci, Europskom centru za moderne jezike itd.

Više...

 

Nagrada: 25.000 eura!

eurodesk_logo

Prijavite se sada za Evens Prize for Media Education („Kritički stav prema medijima"). Peti po redu Evens Prize for Media Education nagraditi će projekt koji pomaže mladim ljudima, od 12 do 18 godina, u razvijanju kritičkog stava prema medijima.

Više...

 

Stažiranje u Europskoj agenciji za sigurnost hrane

efsa

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) pokrenula je natječaj za stažiranje koja omogućuje polaznicima da iskoriste praktično znanje koje su stekli tijekom studija ili profesionalne karijere u području znanosti, komunikacije i administracije.

Više...

 

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek

Joomla extensions by Siteground Hosting