timetomoveVelika Eurodeskova kampanja "Time to Move" u listopadu 2016. će mlade diljem Europe informirati o mogućnostima volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja.

icmlogoOsijek icmsisak icmvukovar
eurodesk

euportal


agencijaMEekend - Mov'in Europe Weekend

meweekend

Erasmus Student Network Zagreb u suradnji s Erasmus Student Networkom Split i Syncro-Synergy Croatia organizira dvodnevne interaktivne radionice i predavanja na temu različitih mogućnosti za mobilnost mladih.

Više...

 

EESC POZIVA SREDNJOŠKOLCE DA SE PRIDRUŽE DEBATI U BRUXELLESU

Europski gospodarski i socijalni fond poziva srednjoškolce predzadnjih razreda da se prijave na debatu u kojoj će od 30. do 31. ožujka sljedeće godine održavati u Bruxellesu.

Više...

 

Tražiš li posao? Evo prilike...

Agencija za mobilnost i programe EU raspisala je natječaj za 7 radnih mjesta, a prijaviti se možeš do 2. studenog 2016.

Više...

 

Regionalni Info centar za mlade Osijek u Iloku

Bili smo u Iloku! Volim se gibat, gibat...

PRONI/Regionalni info-centar za mlade Osijek, u suradnji s udrugom CUCCIUM iz Iloka, u subotu 15.10.2016. s početkom u 11 sati, u prostoru Kurije Brnjaković (Trg Sv. Ivana Kapistrana 5) održao interaktivnu prezentaciju pod nazivom „Eurodesk pošta“.

Više...

 

Jesi li za igru?

Jesi li za igru?

Pomogni Alexu da pronađe projekt u inozemstvu i osvoji iPad mini!

Ako imaš najmanje 13, a najviše 30 godina sudjeluj u igri koju organizira Eurodesk i pomogni zbunjenom 21-godišnjaku Alexu koji ne zna kamo dalje i koji projekt da izabere.

Više...

 

Europski dani poslova

europski dani poslovaZainteresiran/a si za pronalaženje posla u Europi? Tada su Europski dani poslova upravo ono što trebaš! Europski dani poslova dinamični su događaji koji povezuju poslodavce i tražitelje zaposlenja.

Više...

 

Otvoren natječaj za nagradu Europske unije za inovatorice 2017.

alt

Kako bi se skrenula pozornost na novu generaciju, u ovogodišnjem izdanju najboljoj poduzetnici mlađoj od 35 godina dodijelit će se i nagrada „Inovatorica u usponu“ u vrijednosti od 20 000 eura.

Više...

 

EU PITA - da se podsjetimo

Tijekom lipnja i početkom srpnja 2016. godine, održane su lokalne konzultacije u sklopu 5. ciklusa strukturiranog dijaloga, u Vinkovcima, Virovitici, Slavonskom Brodu i Osijeku te regionalna konzultacija u Osijeku.

Više...

 

Otkrij na koji način možeš upoznati Europu!

timetomove

PRONI/Regionalni info-centar za mlade Osijek, u suradnji s udrugom CUCCIUM iz Iloka, u subotu 15.10.2016. s početkom u 11 sati, u prostoru Kurije Brnjaković (Trg Sv. Ivana Kapistrana 5) održat će interaktivnu prezentaciju pod nazivom „Eurodesk pošta“.

Više...

 

Juvenes Translatores 2016 - natjecanje u prevođenju za srednjoškolce

juvenes translatoresNatjecanje je namijenjeno 17-godišnjacima/kinjama ('99. godište) diljem Europe, a želi im iz prve ruke pružiti iskustvo kako je to biti prevoditelj.

Više...

 

Aktivno sudjelovanje

proni
PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek

Joomla extensions by Siteground Hosting